Skönt stämningsläge

Ord är så jävla överflödigt ibland, och då sitter en glad truddelutt som handen i handsken, och all skit rinner av en likt en regnig dag. Låten har funnits med mej i många år, ja som ett livselexir.

 

Ytlighet

Vi Delar, Gillar, lägger upp en Emoji som kommentar, Bilder till förbannelse som vi f.ö släpper ifrån oss ägandet över, Visar oss från den Bästa & Sanna sidan, Men oj när vi ses ute då spricker bilden om oss likt en gammal tappad tallrik i bitar. Hur har det kommit att bli såhär i vår ständiga bekräftelse era. Yta, yta, yta ...

 

Avslutet

Idag kom så det definitiva beskedet från ett rövhål som ansett sej ha mycket kött på benen för att avsluta, eller inte hålla mej med jobb längre. Det som är vidrigt i denna soppa är att dessa överhuvudtaget, inte varit sakliga, eller ens konstruktiva i sin framtoning, utan enbart kört på i falskhet & konflikträdsla. Ty är man två för att möta en person, ja då har man inte mycket att komma med, annat än rena svepskäl. Visst det gör ont & önskan om att kvarstanna finns, men vis av erfarenhet, ämnar jag ta mej upp & vidare mot nya mål. Kvar står dessa patetiska personer på perrongen i sin egna vilsenhet, och dessutom litenhet. Själv kommer jag totalt dominera & äga i gott välmående, när så såren  slickats & sedan läkts. Sug på den rövhål.

I'm bigger and bolder and rougher and tougher ...

 

Memory Lane

Sommaren 1987: Bland annat ...

Gamleby Folketspark / Öland Rälla & Sandbergen.

MaxMix plattorna gick galet heta Har numera börjat proddats åter . Själv köpte jag dessa plattor genom Ola Wennlund & Skivlagret, inte att förväxlas med butikskedjan. Företaget låg f.ö i Fellingsbro, och jag hade tur att få tag i plattor långt innan det kom till Sverige, Ola var en guldgruva med sitt kontaktnät. En svunnen men ack så kul tid.


Pernilla Wahlgren // Rälla Paviljongen // 1987

Härligt klipp från 1987, detta år som jag på allvar begav mej ut på vägarna som discjockey i smålandia tillsammans med TEDDS. Lirade friskt på Öland & inte minst i Rälla, och dess Paviljong. En stark röst & jävligt allsidig artist, Pernilla Wahlgren & låten Every time when we're togheter. Låten var en självklarhet då som nu. Klippet ska förövrigt vara från ett program som hette "Sommar i Sandhamn" från nämnda år. Bara till att skruva upp ljudet & njuta fullt ut.

 

Propaganda

Riktigt bra låt från ett mästerverk till album, Secret wish från 1985. Propaganda proddade många grymma låtar under sin era.

 

Vara mej själv // Laleh

Jävla så bra låt, och prio ett för alla oss livsnjutare som manglas ner i skiten av vår omgivning den inskränkta & förtryckande. Att våga stå upp för den egna personen, och att ifrågasätta & stå upp för sin rätt att vara. Är idag inte accepterat av en klick människor som är konflikträdd & undflyende, och som sätter ribban för vad som är acceptans. Laleh är en grym tjej utan politiska utspel om ditt & datt. Hon känns som en äkta, varm person utan krångel & annat dravel.

 

Nyupptäckt

Som jag väntat på denna fullängdare med Rag'N'Bone. Vilken röst han har, och plattan iövrigt är jämn & stark. Gillar själv låten "Human", som är en klar favvo & talande. Upptäckte låten av en slump då jag snurrade runt på YouTuben. Men bättre sent än aldrig för nya musikaliteter.

Frida // Shine

En riktigt bra låt, från plattan Shine med ABBA-Frida, Come to me. Plattan proddades av Steve Lillywithe, och spelades in i Studios de la Grande Armée, Paris & släpptes den 11 september 1984. Plattan är grymt bra proddad och innehållet med låtar är jämt & bra rakt igenom, och håller än dryga trettiotre år senare. Klippet är från en tysk teve-show samma år. Producenten Steve ligger förövrigt bakom grupper som U2, vilket bevisar hans goda förmåga med Fridas platta. Tyckte och tycker att konvolutet är så stillrent & snyggt, innerpåsen var neongrön med låt-texterna.

 

 

Alice

Visst gör det ont i hjärteroten när man ser, eller kommer i kontakt med djur som blivit vanvårdade, misshandlade. Men detta är ett bevis för att det finns hopp för mänskligheten. Hunden Alice i Indien ...