Lögnen om prideflaggan

Ja så då får vi även svaret på den stora lögnen om hur det är tänkt med pride-flaggan ...

"Det vi ser nu är medveten spridning av falska nyheter, det piskar upp hat och hot mot oskyldiga människor, säger Louise Erixon (SD), kommunstyrelsens ordförande.

Sedan några dagar sprids uppgiften att Samstyret i Sölvesborg förbjuder prideflaggan. Detta utan att prideflaggan har nämnts och trots att ursprunget till medie-ankan är en föreslagen policy som syftar till att anta en traditionell och mer inkluderande förhållning till flaggning i kommunens regi.

– Det vi ser nu är medveten spridning av falska nyheter, det piskar upp hat och hot mot oskyldiga människor. Vare sig jag själv, Sverigedemokraterna eller partierna i Samstyret har något emot den vedertagna andemeningen av priderörelsen, faktum är att jag skulle kunna räkna upp väldigt många inom mitt parti och här i kommunen som tillhör de grupper som Pride säger sig företräda, säger Louise Erixon till Samtiden."

Hela artiklen finns länkat: Här

 

Pride = Vänsterfascism

Det folk verkar ha glömt, eller inte vet är väl mer sanningen närmare. Är att Pride utsprungligen står & borgar för en vänsterpopulism, extremism ja smått militant gren. Som inte står för allas jämlikhet & rätt, utan bara för de som står & ställer sej bakom denna extremsim. Att ställa ut vidriga s.k konstverk när det inte passar denna grupp människor, tyder på stor respektlöshet. Samtidigt som Pride kräver respekt & allt mer utrymme i sin vänsterpopulism, inte att förglömma, man vill även låta legitimera pedofili som en sexuell läggning. Även det säger en hel del om hur extremistiska denna organisation är, kallat Pride. Verket som är i bild finns / fanns att beskådas i Sölvesborg. Där Pride nu blivit förolämpade över att deras vänsterfascistiska flagga inte får hissas, finnas på offentlig byggnad. Att Pride & dess vänsterpopulistiska anhängare anser att den svenska fanan är kränkande och inte står för allas lika värde, säger även det var Pride borgar för.

Sweet Dreams

Bland svenska skolelever tycker, känner att skolarbete är enformigt, och en vilja att styra hur lärarna lägger upp arbetet. Jo tjena! Välkommen till verkligheten, livet är i mångt smått enformigt & är heller inte så jävla roligt alla gånger. Som ni vill att livet ständigt ska vara. Livet är inget skolparty. Livet är så mycket mer, och definitivt INTE jämställt, jämlikt. Vilket jag själv genom åren fått höra genom den vänsterfascistiska indoktrineringen kallat folkhemmet, och socialdemokratins oändliga floskler. Välkommen till verkligheten igen ungar. Imångt kan jag ändå tillstyrka att livet kan vara enformigt men det är vad vi gör det till. Att gå i skolan är inget arbete, det är att lära för livet, bli en självgående människa, tänkande och att inte tro på allt som sägs eller man får till sej. Ifrågasätt, tänk själv! Tids nog lär ni upptäcka vad ni vill stå själva i en vuxenvärld.

Greta

En bild & text som talar för sej själv, och när PR-jippon uttnyttjar ett s.k barn. Hade detta handlat om vilket annat barn som helst, hade det gjorts med all stor säkerhet en orosanmälan. Finner det hela skrämmande och absurt, då det finns barn med samma problematik som Greta, men som aldrig skulle tillåtas denna exploatering pga den utsatt & hälsorisk det innebär. "Var kommer barnen in"... & vem fångar upp Greta i hennes närhet när hon faller igenom?

Förflutnas lektion

 

Två månader

Ja du Lord Nelson den vackre. Det har nu förflutit två månader sedan du gick in i evigheten. Kvar blev det en gubbe med sorg i själ & hjärta med en fruktansvärd tomhet som alltid kommer bestå. Men det går lättare & bättre för vardag. Ibland sköljs känslorna över mej och jag vet inte vad jag ska ta vägen. DU saknas mej och i gubblyan. Händer att jag frenetiskt slår i sängen som brukligt innan lampan släcks för natten. Du kommer inte mer för den där nattliga gosestunden. Det gör ont & en tår faller. Har gjort små förändringar i gubblyan, ja som jag alltid gjort. Men inte mer än att du skulle tycka okej. Balkongen är orörd sånärsom på klätterträdet. Men kanske du ändå ligger i din fåtölj, eller jag vill tro det när jag tittar ut. Men du är ju inte där hur mycket jag än vill. Ja Nelson, du saknas mej. För mej är det ändå av vikt att fortfarande få skriva om dej. Det gör sorgen, saknaden härdligare. Men livet rullar på & jag tar dagen som den kommer. Det utan dej min vackre pälsboll.

Återkoppla

Vad är det för fel på folk, skriver löpsedlar med erbjudande, och en vilja att få vara behjälplig, kommer med förslag. Men ständigt möts man av en tystnad så talande. Om folk kunde få fingrarna ur arslet & åtminstone återkoppla och delge sitt "nej tack". Näe, som vanligt är det bättre att tysta, döda frågeställningar. Varför ge folk en ärlig chans liksom. Men det säger mer om hur folk är!

Hovas Vittne

Matt Pop gör det så igen, ja remixar & trixar gott om sköna ABBA låtar till det i mångt bättre & dansvänliga. Här har Matt tagit tag i Hovas vittne som Björn & Benny skrev till Stickan Andersson på hans 50 års dag, och som pressades i en mycket liten upplaga. Men som nu fått spridning igen mycket tack vare dagens ljudliga medior. Bara till att höja ljudet & njuta av detta remix-verk av Matt Pop ...

Pet Shop Boys 12"

Som jag kom att digga den då & gör så än. Detta mästerverk till tolva & skön remix med PSB & deras "Opportunities". PSB har genom alla hållt hög kvalité på sina produktioner.

 

När molnen lättar

 

  [counter] ® djjimmy.nu 2005 - 2019